Slovenia Eco Resort

V udobnih lesenih hišicah, ki sledijo edinstveni arhitekturi pravih pastirskih bajt, vam bodo vonj po lesu, domačnost in pogled skozi okno, pričarali pravljično vzdušje.

Grad Zaprice

Grad Zaprice je idelana poročna lokacija, še posebej v vročih poletnih dnevih. Ohlajeni prostori in urejena travna površina v okolici gradu vam pričarata romantični sanjski dan srednjega veka.

Hotel Bellevue

Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprostitev v zavetju narave. Odgovor na vprašanje kam ima tako le eno možnost.

Izberite najlepši pogled na mesto!

Gostišče pri Čebelici

Z nekajletno tradicijo poskrbimo za nepozabna poročna praznovanja. Na voljo je široka ponudba ”poročnih menijev” z živo glasbo, naša posebnost pa je, da lahko mladoporočenca po zabavi pri nas tudi prespita, saj imamo na voljo ”Poročni suite apartma”. 

Samostan Mekinje

V naročju kamniških planin, v neposredni bližini središča mesta Kamnik, že 7 stoletij ponosno stoji Mekinjski samostan, ki s svojo mogočnostjo privablja poglede obiskovalcev mesta, domačinom pa pogled nanj prikliče v spomin sestre uršulinke, ki so za objekt vzorno skrbele ter ga nedavno zapustile in podarile Občini Kamnik. Ker si želimo, da ob pogledu ali ob misli nanj obudite tudi tiste prav posebne spomine na trenutke, ko dva postaneta eno, odpiramo vrata samostana bodočim mladoporočencem in vas vabimo, da v prostranem samostanskem poslopju, kjer se duh preteklosti prepleta z dimenzijo sodobnosti, skupaj spišemo nepozabno poročno pravljico, ki vaju bo spremljala v sreči do konca vajinih dni.

Žička kartuzija

V Žički kartuziji, nekdanjem kartuzijanskem samostanu katerega korenine segajo tja v 12. stoletje in ki se nahaja v neokrnjeni Dolini svetega Janeza v občini Slovenske Konjice, lahko skleneta zakonsko zvezo. Žička kartuzija vama bo vzela dih …

Dvorec Rakičan

Edinstven ambient RIS Dvorca Rakičan nudi možnost poroke na prostem v grajskem parku ali poroke v eni izmed grajskih dvoran, ki se nahajajo v dvorcu.