Slovenia Eco Resort

POROKA V NARAVI ? Absolutno DA

Vabimo vas v Slovenia Eco Resort, kjer boste doživeli nepozaben pravljični dan v naravi .

Grad Zaprice

Grad Zaprice je idelana poročna lokacija, še posebej v vročih poletnih dnevih. Ohlajeni prostori in urejena travna površina v okolici gradu vam pričarata romantični sanjski dan srednjega veka.

Hotel Bellevue

Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprostitev v zavetju narave. Odgovor na vprašanje kam ima tako le eno možnost.

Izberite najlepši pogled na mesto!

Gostišče pri Čebelici

Z nekajletno tradicijo poskrbimo za nepozabna poročna praznovanja. Na voljo je široka ponudba ”poročnih menijev” z živo glasbo, naša posebnost pa je, da lahko mladoporočenca po zabavi pri nas tudi prespita, saj imamo na voljo ”Poročni suite apartma”. 

Žička kartuzija

V Žički kartuziji, nekdanjem kartuzijanskem samostanu katerega korenine segajo tja v 12. stoletje in ki se nahaja v neokrnjeni Dolini svetega Janeza v občini Slovenske Konjice, lahko skleneta zakonsko zvezo. Žička kartuzija vama bo vzela dih …

Dvorec Rakičan

Edinstven ambient RIS Dvorca Rakičan nudi možnost poroke na prostem v grajskem parku ali poroke v eni izmed grajskih dvoran, ki se nahajajo v dvorcu.