Če sledite sladkemu vonju vas bo pripeljal v Dob pri Domžalah, kjer se nahaja delavnica Torte Bella. V družinskem podjetju, ki ga je ustanovila Maja Habjan se pod spretnimi rokami pečejo dobrote za vse priložnosti.
Slaščičarstvo je naša strast in ljubezen, kamor lahko prelijemo vse svoje ideje iz katerih nato nastanejo izjemne kreacije. V vseh letih svojega dela nam je glavno vodilo kvaliteta naših proizvodov s katerimi se trudimo zadovoljiti vse vaše želje.
Naša delavnica izdeluje torte, domači sladoled in ostale sladice po naročilu naših strank, vsako našo kreacijo pa lahko popolnoma personaliziramo vašim željam.

Individualne kreacije
Torte in ostale sladice so že od nekdaj del našega življenja. Spremljajo nas na rojstnodnevnih slavjih, obletnicah, poslovnih dogodkih porokah in še bi lahko naštevali. Zadnja leta je vse bolj popularen trend personaliziranja, pri katerem se skupaj v dogovoru s stranko odločimo za izgled in obliko.
Personalizacija je možna pri skoraj vseh sladicah: od tort, tortic na palčki (cakepops), cupcake sladic, macronov….
Pripravljamo pa tudi razne sladice, kot so: kozarčne sladice, domači piškoti, mignoni, sadne košarice, donuti, popsicli, presne tortice, domači sladoled in še in še – zagotovo se za vsakega nekaj najde.

galerija

Torte Bella