Predavatelji

Gregor Ocepek

Izkušen organizator porok in dogodkov, ki že več kot desetletje ustvarja in razvija uspešno kariero v poročni industriji. Soustanovitelj in solastnik prve prave poročne agencije Kotiček cvetja in petja. Nosilec in odgovorni izvajalec ekskluzivnih pogodb na različnih poročnih lokacijah.

Gregor Ocepek je pred dobrim desetletjem začel graditi svojo karierno pot v poročni dejavnosti. Z ženo Tanjo sta ustanovila podjetje Kotiček cvetja in petja, iz katerega se je zelo hitro in uspešno razvila prva prava poročna agencija. S predanostjo svojemu delu in osebnim pristopom se je razvil v vrhunskega organizatorja porok in drugih dogodkov. To vedno znova potrjujejo zadovoljne stranke, ki cenijo osebno noto, profesionalnost ter spoštljiv odnos tako do njih kot tudi do organiziranega dogodka. Spoznal je, da se za ta prečudovit poklic zanimajo mnogi, a vrhunsko podkovani so le redki. Zato se je odločil, da pripravi kakovostno usposabljanje poročnih organizatorjev.

Tanja Ocepek

Izkušena poročna svetovalka in floristka, ki se je še posebej specializirala za poročno dekoracijo. Ustanoviteljica in lastnica podjetja Kotiček cvetja in petja, ki na slovenskem trgu velja za pojem vrhunske dekoracije. 

Tanja Ocepek je lastnica cvetličnega ateljeja blagovne znamke Kotiček cvetja in petja. V poročnem svetu že 20 let ustvarja prečudovite kreacije in s tem pomaga ustvarjati trende na področju poročne floristike. Ima zelo izdelan občutek za estetiko in detajle, kar jo skupaj z osebnim pristopom in posluhom za želje strank uvršča med najboljše poročne floriste v širši regiji. Strmi k popolnosti, zato se redno udeležuje izobraževanj tako v Sloveniji kot v tujini. Pridobljeno znanje rada deli naprej, zato organizira različna floristična predavanja in delavnice, na katerih širi obzorja s področja dekoracije. S predavanji in delavnicami sodeluje tudi z Biotehničnim centrom Naklo.

Luka Jezeršek

Za Luka Jezerška lahko rečemo, da se je rodil s kuharskim zapisom v genih oz. kot pravi sam, mu je bil poklic kuharskega mojstra položen v zibelko. Že od malih nog se je zavedal, da je gostinstvo lep, a zahteven poklic, ki mu moraš biti predan z vsem srcem in dušo. Prepričan je, da dobra hrana ni samoumevna, zato kot vodja kuhinje skrbi za razvoj novih konceptov, jedi in načinov postrežbe. 

Zadnja leta Luka spremljamo prek malih zaslonov kot strogega in natančnega kulinaričnega žiranta oddaje MasterChef Slovenija, ob 30. obletnici programa Erasmus pa je bil razglašen tudi za ambasadorja Erasmusa. Kot pobudnik iniciative za zmanjšanje količine zavržene hrane – Teden nezavržene hrane, ki je od 25. 5. do 2. 6. 2017 dosegla več kot 1,5 miljona ljudi po vsej Sloveniji, je Luka pridobil tudi podporo chefa najboljše restavracije na svetu v letu 2016, slovitega Massima Botture.

Maja Ferme

Modna oblikovalka Maja Ferme ustvarja že več kot 20 let. Njene poročne obleke so sanjske, pravljično lepe, elegantne, ženstvene, izdelane do potankosti, dih jemajoče, v oči pa izvabijo solze sreče. V njenem salonu v centru Ljubljane je gostila mnoge uspešne ženske in lepotice svetovnega kova, kot so filmska igralka Monica Bellucci in največja operna diva Anna Netrebko.  

Uroš in Tjaša

Sva Uroš in Tjaša in se s porokami od blizu srečujeva že več let. Najprej sva bila v njih vpeta vsak s svojim ansamblom, zadnja tri leta pa kot duet mladoporočencem s petjem lepšava poročne obrede. Da bo mera poročnih izkušenj polna, pa lahko dodava, da sva se lani tudi midva poročila. Na terenu sva doživela skoraj vse. Za veliko neposrečenih situacij bi lahko zvalili krivdo na samoorganizacijo poroke, za še več pa neprofesionalno delo organizatorjev/koordinatorjev poroke. Z vami bova delila vse kikse in dobre poteze organizatorjev s katerimi sva sodelovala do sedaj in skupaj bomo našli način, kako kot bodoči organizatorji lahko olajšate delo tako parom, kot izvajalcem.

Jernej Narat

Ustanovitelj podjetja Drumlife d.o.o. in odgovorni producent, ki s svojimi bogatimi
izkušnjami v podjetništvu povezuje in združuje ambiciozne ustvarjalce video in foto vsebin.
Profesionalnost in strast do dela ga odlikujeta na področjih razumevanjem trendov in sodobnih načinov ustvarjanja zgodb. Strankam in bodočim mladoporočencem poskuša ustvariti nepozabno izkušnjo in doživetje.

Metka Komatar

Po izobrazbi fotografinja, se je na svoji 10 letni karieri najprej uveljavila na področju poročne fotografije. S svojim nadgrajevanjem znanja in izkušenj tudi v ostalih segmentih fotografije v podjetju Drumlife, d.o.o. skrbi za izvedbo fotografskih projektov. Vedno stremi k popolnosti in s svojim značilnim stilom lovi trenutke v brezčasen zapis pisanih fotografij. Uživa, ko jo zgodbe popeljejo v drug svet, kjer lahko skozi objektiv spoznava nove ljudi.    

miro_mojfokus-f2-lidl-lojtrca-2019 (21)

Miro Cerkovnik

Miro je poznan kot delovni človek, ki se rad spoprijema z novimi izzivi. Na podlagi komunikacije s svojimi strankami, se je naučil kaj je tisto, kar gostitelji in seveda gostje na posameznih dogodkih potrebujejo. Veselje do dela se že vsa ta leta odraža v izdelkih, izgledu in okusu. Pred nekaj leti se je Miru in Darji, poleg drugih zaposlenih v delavnici, pridružila še njuna hči, s katero zdaj ustvarjajo skupaj. Pripravljajo piškote, sveže pecivo, slano in sladko ter torte. V svojih izdelkih ne uporabljajo umetnih ojačevalcev okusov in umetnih mas. Vse sestavine v njihovih slaščicah so naravne. Vsako leto, sedaj že tradicionalno pripravljajo degustacijski dogodek, kamor povabijo vse bodoče mladoporočence, da preizkusijo njihove izdelke in se posvetujejo glede količin, ki jih potrebujejo glede na število gostov, trajanje dogodka in ostale hrane, ki bo ponujena na dogodku.

Petra Sušnik
 
Sem Petra Sušnik, solastnica podjetja Zlatarnica d.o.o., katere zgodbo sva leta 2009 začeli pisati skupaj s sestro Tino.
Ljubezen do lepih in bleščečih stvari naju je pripeljala do posla z nakitom in porokami. Prodaji nakita s kristali Swarovski se je kmalu pridružil poročni nakit, poročni prstani in poročne tiskovine in s tem izpolnil kar velik del ponudbe, ki jo iščejo bodoči poročni pari. Moja kreativna duša mi ni dala miru, zato sem svoje znanje izpopolnila kot vizažistka in tako je tudi ličenje del najine ponudbe.
Ljubezen do dela, dopolnjevanje ponudbe in širjenje kroga strank, je pripeljala  v teh 10 letih do veliko izkušenj in znanja, ki  ga bom z veseljem delila z vami.

David Fink

“Sem zlatar, ki mi je bila ljubezen do nakita položena v zibko.”Verjamem, da pri izbiri pravega nakita največ šteje ljubezen na prvi pogled – ko nam pri izbiri nakita določen kos pade v oči in se vanj zaljubimo. Lahko rečem, da sem vse svoje življenje posvetil zlatu in da mi je bila ljubezen do nakita položena v zibko. Spomnim se, da sem s staršema kot sedemletnik že obiskoval zlatarske sejme v tujini.
Tehnično znanje sem dobil od očeta, ljubezen do nakita pa od mame. Po končani srednji biotehniški gimnaziji in visoki šoli za podjetništo sem na poklicni zlatarski šoli v Celju naredil še srednjo strokovno zlatarsko izobraževanje.
V našem podjetju že vrsto let prodajamo, izdelujemo in vzdržujemo vse vrste nakita iz plemenitih kovin z dragimi in okrasnimi kamni, in sicer za vse ljudi, ki imajo radi moderen, uporaben in tudi unikaten nakit. Veseli smo kadar ljudje obdarijo sebe ali svoje najdražje. Naše delo opravljamo zelo profesionalno in odgovorno zato nam stranke zaupajo že vse od leta 1991. V tem času smo znotraj podjetja zgradili tople odnose in prijetno medsebojno sodelovanje.

Janina Perko

je lastnica poročnega salona Sanjska obleka v Kamniku. Zaljubljena v svoje delo, prijazna, delovna in prava perfekcionistka, s skoraj 10 letnimi izkušnjami na področju poročne in svečane mode. Razume trende in raznovrsten okus nevest, zato v njenem salonu najdemo od preprostih, vintage oblek pa vse do oblek najprestižnješih poročnih znamk in kreatorjev.  

Klemen Tavčar

Sem Klemen Tavčar ustanovitelj 23Agency – agencije, ki se v največji meri ukvarja z digitalnim marketingom. Pred ustanovitvijo svoje agencije sem deloval kot vodja projektov in prodaje v različnih slovenskih podjetjih. Naročniki zame niso stranke, pač pa naši partnerji, s katerimi gradimo dolgoročna sodelovanja, ki temeljijo na zaupanju in odličnih rezultatih. Vsak projekt obravnavamo individualno in se ga lotimo panogi primerno. S pravimi metodami poskrbimo za odličen nastop, rast prodaje in dvig dodane vrednosti.

Brigita Vrhovnik Dorič

Brigita je poznana kot slovenska kraljica jodlanja in je učiteljica petja, katera je kot prva pri nas začela s poučevanjem jodlanja.

Trinajst let je nastopala z ansamblom Nagelj, sedaj pa že 20 let v skupini Jodel expres.

Zaupali so ji nekatere velike projekte kot so resničnostni show Bar in Kmetija, Dan najlepših sanj (Pop TV), Slovenski pozdrav, show Željka Pervana in Roberta Knjaza ( HR RTL), Slovenija ima talent, Ena žlahtna štorija in druge.

2020-01-19 20.14.33-1 (1)

Belina Tina

Vodja poročnega salona White couture v Lj. ter svetovalka pri izbiri ženskih poročnih oblek in dodatkov.

Anja Pečnik

Sem Anja Pečnik, po poklicu frizerska mojstrica in kozmetični tehnik. 18 let sem lastnica frizersko-kozmetičnega salona Salon lepote Klaris v Kamniku, to leto pa bo že 16 let, odkar z velikim veseljem sodelujem pri urejanju nevest za njihov najlepši dan, poroko. Pred poroko se z bodočimi nevestami srečamo v salonu, kjer se pogovorimo o njihovih željah in pričakovanjih. Nega obraza, manikura, pedikura, depilacija, barvanje, striženje las in seveda poskusno poročno ličenje in pričeska, so storitve, ki so na voljo v mojem salonu. Na poročni dan pridem na dom, kjer uredim nevesto, na željo pa tudi pričo, mamo, družice … Ni lepšega, kot poročno jutro začeti v domačem okolju, v družbi svojih najbližjih. Dobro izbrani poročni ponudniki, pa s svojim znanjem in z izkušnjami, ta dan samo še nadgradimo.

in še mnogo drugih