Turistična kmetija Puklavec

Turistična kmetija Puklavec iz Zasavcev leži na vrhu hriba na 300 metrih nadmorske višine, od koder je čudovit razgled na vse strani po okoliških vinorodnih gričih vse do Jeruzalema in dlje.

Hotel Astoria - Bled

Dolgoletna tradicija organiziranja porok nam omogoča, da na vašo željo naredimo ta posebni dan tako čaroben, kot ste vedno sanjali. Naše izkušeno osebje bo poskrbelo za vsako pomembno malenkost vašega slavja. Na pomoč vam bo priskočilo pri izbiri dekoracij, profesionalnega fotografiranja, snemanja, postavitve miz ter svetovalo tudi živo glasbo po vašem okusu.

NIX - event venue

NIX – event venue je večnamenski prostor namenjen za vse vrste dogodkov, opremljen z barom, teraso, projektorjem, biljard opremo, osvetlitvijo in ozvočenjem. Prostor sprejme do 100 oseb stoječe postavitve,  skupaj z galerijo pa do 200 oseb.  

Ošterija Pr'Noni

Restavracija Ošterija Pr’Noni se nahaja na obrobju Ljubljane in je ena naljboljših restavracij v mestu. Za kulinariko, vina in skrbno oblikovan ambient restvaracije skrbi franšiza Luka Gourmet.

Hotel InterContinental

Hotel Bellevue

Veličastna lokacija Hotela Bellevue na Šmarjetni gori je pravi odgovor vsem, ki iščejo mir in sprostitev v zavetju narave. Odgovor na vprašanje kam ima tako le eno možnost.

Izberite najlepši pogled na mesto!

Gostišče pri Čebelici

Z nekajletno tradicijo poskrbimo za nepozabna poročna praznovanja. Na voljo je široka ponudba ”poročnih menijev” z živo glasbo, naša posebnost pa je, da lahko mladoporočenca po zabavi pri nas tudi prespita, saj imamo na voljo ”Poročni suite apartma”.

Hotel MD Kamnik

Hotel MD Kamnik je prijeten butični hotel s čudovitim pogledom na Kamniške Alpe, vpet v staro mestno jedro Kamnika.

Gostilna SOKLIČ

* GOSTILNA * PRENOČIŠČA * MALICE * KOSILA * POROKE * PRAZNOVANJA * PROSTOR ZA ZAKLJUČENE DRUŽBE *