Pop Deluxe

Pop Deluxe je skupina štirih glasbenikov iz Kranja in je prava izbira tako za dobro zabavo, kot tudi zgolj za glasbeno kuliso ob raznih večerjah.

V preteklosti so člani skupine sodelovali z veliko znanimi imeni slovenske glasbene scene kot člani njihovih spremljevalnih zasedb. Z različnimi zasedbami so igrali na sindikalnih zabavah podjetij Petrol, Abanka, Banka Koper, Just, KD-group, Schenker DB, Intereuropa,.., zabavali svate na porokah po vseh večjih hotelih v Sloveniji, ter kot solisti sodelovali pri raznih protokolarnih dogodkih. V repertoarju skupine Pop Deluxe se, kot že ime samo pove, najdejo le najboljše glasbene uspešnice vseh časov (več v prilogi Repertoar). Pop Deluxe je v letu 2019 zabeležil več odličnih nastopov na smučišču Vogel, sindikalnih zabav, porok in privatnih zabav. Doživetja iz teh dogodkov si lahko ogledate na našem Instagram profilu.

 

Pevec in kitarist skupine Miha Zore, je svoje kitarsko znanje izpopolnil s šolanjem pri priznanemu slovenskemu kitaristu Primožu Grašiču, sodeluje pa tudi z Big Bandom Bled, ter kot pevec in kitarist blues/rock skupine Spoonfool/Like the Rolling stones. 

Basist Nace Jordan se je šolal pri akademiku Mateju Hotku. Zadnje 3 leta je po Sloveniji nastopal s Samuelom Lucasom. V preteklosti je nastopal tudi na eni izmed križark družbe AIDA v bandu pevke Maje Založnik, kjer si je nabral ogromno izkušenj na področju zabavanja ljudi različnih narodnosti. Sodeloval je tudi s pevko Nušo Derendo, Eldo Viler, Manco Špik,z zasedbo Manouche, pevko Katarino Malo, glasbenim producentom Denisom Beganovićem, skupino California,…

Bobnar Miha Petrovič se je šolal pri Gašperju Gradišku (trenutni tolkalist v orkestru Opere in Baleta Ljubljana), snemal pa za več slovenskih glasbenikov med drugim tudi za Ota Pesnerja in skupino California. Miha prav tako sodeluje z blues/rock skupino Spoonfool/Like the Rolling stones. 

Klaviaturist in harmonikaš Aljaž Bernik se je šolal v Trstu  pri profesorju Zoranu Lupincu, kjer je tudi zaključil Glasbeno Matico. Svoje glasbeno šolanje je nadaljeval pri profesorici Diani Sekne kjer je končal šolanje klavirja. Sodeloval je v večih zasedbah, med drugim v skupini Lombardo s katero so izdali hit Zavrtela sva svet, Gino &band- s katerim je več kot 4 leta igral na zabavah vseh večjih podjetij v Sloveniji, revijskim orkestrom Gimnazije Kranj, Eldo Viler, s pevko Floro Emo, Nastjo Gabor, pevcem Clemensom, hrvaško skupino Tarapana band,.. Kot pianist pa je igral ob večerjah v Grand Hotelu Union ter na poročnih obredih na Gradu Brdo in v Vili Bled.

galerija

Pop Deluxe