Bliža se čas, ko si bosta z ljubljeno osebo na poročni slovesnosti izmenjala prstane ter si obljubila večno ljubezen. Poleg trenutka, ko bosta dahnila svoj “da”, vama bo ostal v trajen spomin vajin prvi ples v vlogah moža in žene.

Eleganca obeh bo s tem plesom še bolj poudarila glamuroznost enkratnega dogodka.

V Plesni šoli Fredi imamo dolgoletne izkušnje s pripravo mladoporočencev na prvi ples.

Razumemo, da imata lahko različno plesno predznanje, ali pa sploh še nikoli nista zaplesala skupaj. Mogoče imata rada kaj bolj modernega, ali pa sta ljubitelja klasične elegance. Želilta pravi spektakel, ali le nekaj taktov plesa, predno povabita na plesišče svoje svate? Kaj pa ples z očetom, mamo, tastom ali taščo?

Pri nas boste dobili vse, kar je potrebno in kar si bosta zaželela.

Poročni tečaj
Ponujamo vam pripravo na poroko v posebnem poročnem tečaju v katerem se boste skupaj z drugimi mladoporočenci v nekaj tednih naučili najbolj pogosto plesane plese na porokah: počasni valček, hitri valček, fokstrot/disco fox, rumba, čačača…

Prednost tečaja za mladoporočence je, da je program prilagojen dogodku in cenovno ugoden (vsakemu paru podarimo tudi 10€ popusta za 1. individualno uro).

Nekaterim parom bo obisk tega tečaja zadostoval, nekateri pa boste morda želeli svoj prvi ples še malo dodelati ali prilagoditi lastnim željam in bolj izstopati.

V tem primeru vam priporočamo individualne ure, na katerih se bomo posvetili samo vajinim željam in vajino znanje, ki ga bosta pridobila na poročnem tečaju, oblikovali v unikatno koreografijo.

Individualne ure plesa za mladoporočence
Individualno obravnavo in koreografijo po lastnih glasbenih željah vam nudimo na individualnih urah plesa za mladoporočence.

Na teh urah bosta sama s plesnim učiteljem (ali učiteljico), ki mu bosta zaupala svoje želje.

Prednost individualnega pristopa je, da se lahko popolnona prilagodimo vašim željam, tako po terminu vaj, izboru učitelja in izboru plesa, glasbe, oziroma koreografije. Vse to je zagotovilo, da se bosta na svoj posebni dan počutila sproščeno in uživala v vsakem trenutku.

Zaplešite z nami v novo življenjsko obdobje.

galerija

Plesna šola Fredi