Maja Ferme

O POROČNIH OBLEKAH MAJE FERME

Modna oblikovalka Maja Ferme ustvarja že več kot 20 let. Njene poročne obleke so sanjske, pravljično lepe, elegantne, ženstvene, izdelane do potankosti, dih jemajoče, v oči pa izvabijo solze sreče. V njenem salonu v centru Ljubljane je gostila mnoge uspešne ženske in lepotice svetovnega kova, kot so filmska igralka Monica Bellucci in največja operna diva Anna Netrebko. Vendar je Maja kljub uspehu ostala topla oseba, ki stoji trdo na tleh in se vsaki stranki v popolnosti posveti in se zanjo potrudi, da zaživi svoje najlepše sanje. Vsaka obleka FERME fashion uresničuje sanje in je združba tradicije in sodobnosti v kateri se zrcali moda s popolno lepoto.

V MAJINEM ATELJEJU BOSTE NAŠLI

  • Poročne ženske obleke iz novih dizajnerskih kolekcij
  • Poročne ženske obleke izdelane glede na specifično postavo in želje
  • Ženske večerne obleke primerne za svate, priče, mame ženinov in nevest
  • Ženske coctail obleke za posebne priložnosti kot so obletnice,praznovanja,..
  • Ženska oblačila za javne prireditve
  • Ženska oblačila za poslovne sestanke
  • Modni dodatki

KAKO POTEKA OBISK V SALONU MAJE FERME

Naš salon se nahaja v centru Ljubljane, na Rimski cesti 5, poleg Križank, kjer sprejemamo stranke po predhodnem naročilu. Stranka nas lahko pokliče ali piše na naš email in se naroči za termin obiska. Dogovorimo se za dan in čas obiska, kajti le tako je lahko obisk lepo doživetje, polno veselja, sproščenosti in uresničitve vseh želj. Po pogovoru s svetovanjem in pomerjanju oblek sledi izbor tiste sanjske obleke iz kolekcije ali v kolikor so takšne želje lahko obleko prilagodimo ali jo izdelamo v popolnosti v našem salonu, kar ponujamo edini v Sloveniji. Kako pa je s cenami? Cene imamo trenutno še zelo ugodne za unikatne dizajnerske obleke. Ceno določimo skupaj s stranko glede na želje in finančni proračun le te. Imamo tri cenovne razrede poročnih oblek in prav za vsakogar lahko najdemo nekaj enkratnega. Povprečna cena poročnih oblek je pri nas 850Eur kar je le sto evrov dražje kot če bi si obleko sposodili. Pri tem pa je to obleka, ki je samo naša, ki je popolnoma ulita po naši postavi in za katero nas ne rabi skrbeti za dodatne skrite stroške, če bi jo umazale ali strgale na kakšnem mestu. Prav tako pa v kolikor želimo jo lahko po poroki hranimo kot lep spomin ali jo prodamo in si s tem povrnemo stroške.

MAJA FERME SVETUJE

Nam zaupate en nasvet izmed mnogih, ki jih podelite v vašem salonu? Kako je na primer s poročnimi oblekami po polnoči: nekatere vaše poročne obleke so čisto posebne, tako da se iz dolge spremenijo v kratko obleko smo slišali. Vedno več je nevest, ki si želijo bogato poročno obleko ali poročno obleko z vlečko le za obred, po polnoči pa se želijo zabavati, biti bolj sproščene in s tem imeti tudi krajšo obleko. Zato v našem salonu Maja Ferme na Rimski 5 izdelamo tudi poročne obleke »2 v 1«, ki se po polnoči lahko spremenijo v atraktivne kratke ali obleke z večernim pridihom. Tako nevesti ni potrebno skrbeti o nakupu še ene obleke.

galerija

Maja Ferme