Tanja Ocepek

Petje na civilnem in poročnem obredu, kot tudi na sami pogostitvi, bo dalo vaši poročni zgodbi piko na i! Zvok glasbe katero si boste izbrali sami, bo že tako čustven obred naredil še bolj čaroben. Vam in svatom pa se bo zvok romantike, skozi ušesa dotaknil srca in pobožal dušo. Tako bo v vas za vedno ostal topel spomin na vaš poročni dan.

Tanja Zajc Zupan

Citre so lep milozvočen slovenski instrument – privlačen in skrivnosten in ljudje jim vedno znova radi prisluhnejo. Poročni pari si največkrat zaželijo, da jih ob izrečenem DA spremlja melodija Cvetje v jeseni, ki da dogodku prav posebno čustveno noto.

Klapa Sidro

Klapo sidro sestavlja 6 mladih fantov, ki prihajajo iz okolice Lukovice. Glavnino njihovih nastopov predstavljajo razna praznovanja, saj največkrat popestrijo različne obletnice ali druge podobne priložnosti. Predvsem v zadnjih letih so svoj repertoar in nastope usmerili tudi v poročna slavja, saj ne mine veliko porok brez njihovega doprinosa.

Nejc Trček

Sem Nejc Trček, pevec in kitarist. Z glasbo se ukvarjam že od malih nog, bil sem član že večih glasbenih zasedb, sedaj pa ustvarjam tudi svojo glasbo, nastopam, koncertiram in stopam po svoji poti.