Uroš in Tjaša

Poročni obredi že kar nekaj let močno zaznamujejo najine sobote. Mladoporočenci nama zaupajo petje na obredih, ker so najine pesmi kot narejene za spremljavo njunega DA. 
Poleg najinih pesmi imava širok repertoar, s katerim mladoporočencem olajšava izbiro.  

Tanja Ocepek

Petje na civilnem in poročnem obredu, kot tudi na sami pogostitvi, bo dalo vaši poročni zgodbi piko na i! Zvok glasbe katero si boste izbrali sami, bo že tako čustven obred naredil še bolj čaroben. Vam in svatom pa se bo zvok romantike, skozi ušesa dotaknil srca in pobožal dušo. Tako bo v vas za vedno ostal topel spomin na vaš poročni dan.

Tanja Zajc Zupan

Citre so lep milozvočen slovenski instrument – privlačen in skrivnosten in ljudje jim vedno znova radi prisluhnejo. Poročni pari si največkrat zaželijo, da jih ob izrečenem DA spremlja melodija Cvetje v jeseni, ki da dogodku prav posebno čustveno noto.

Klapa Sidro

Klapo sidro sestavlja 6 mladih fantov, ki prihajajo iz okolice Lukovice. Glavnino njihovih nastopov predstavljajo razna praznovanja, saj največkrat popestrijo različne obletnice ali druge podobne priložnosti. Predvsem v zadnjih letih so svoj repertoar in nastope usmerili tudi v poročna slavja, saj ne mine veliko porok brez njihovega doprinosa.

Nejc Trček

Sem Nejc Trček, pevec in kitarist. Z glasbo se ukvarjam že od malih nog, bil sem član že večih glasbenih zasedb, sedaj pa ustvarjam tudi svojo glasbo, nastopam, koncertiram in stopam po svoji poti.

Tilen Lotrič

Na porokah pojem že vrsto let, tako na civilnih, kot na cerkvenih. Nastopam skupaj s svojim pianistom s katerim poskrbiva za prekrasen program, ki ga seveda izberemo skupaj s parom… Gre za vajin dan in želim da so pesmi všeč tako vama, kot meni, da ustvarimo kar se da lepo atmosfero. Prav tako poskrbiva za ozvočenje, tako da s tem ni dodatnih skrbi. V kolikor bi želeli, lahko nastopim tudi s kitaristom ali pa celim bandom, zapojem duet… kakršne koli so vajine želje.

Screenshot_2020-02-03-22-56-37

Duo violina klavir

Pianistka Maja Tajnšek in violinist Branko Brezavšček sta uveljavljeni duo, ki nastopa tako na koncertnih odrih, festivalih, cerkvah, dvoranah, kot tudi za ambientalno atmosfero in poroke.

Duet yoU & I

Duet yoU & I sestavljata pevka Ines Kern in kitaristka Urša Tekavc, ki se s petjem na poročnih obredih ukvarjata že skoraj 10 let.

ines_ursa
FOTO - Blaž Vatovec

Ksenija Šašek

Sem Ksenija in prihajam iz Dolenjske. S petjem se ukvarjam  že od malih nog, zadnjih par let pa sem bolj aktivna poleg ostalih zvrsti tudi na porokah. Na porokah me spremlja kitarist ali pianist, v večini imam možnost tudi dvoglasnega petja. Ponujam širok repertoar pesmi.