E-potovanja – turistična agencija

Naša agencija se je rodila iz sanj in drznih načrtov nekaj mladih ljudi, ki so živeli za potovanja, za spoznavanje drugačnega in daljnega. Želimo ustvarjati ne samo potovanja, temveč doživetja. Želimo ustvarjati drugačna potovanja, potovanja, ki nekaj pomenijo in so posebna. Pohvalimo se lahko s številnimi zvestimi strankami, ki potujejo z nami. Večina novih popotnikov pa se na nas obrača po priporočilu, kar je nagrada za vse naše dosedanje delo in trud in hkrati največja pohvala, ki nam jo lahko izrečete.  

E-Potovanja je majhna agencija z ogromno ponudbo. 

Vsakodnevno smo se primorani prilagajati vašim povpraševanjem, tako smo ustvarili zakladnico izkušenj in različnih potovanj. Že pred leti nas je naključje zaneslo na pot organizacije porok v tujini. Od takrat se leto za letom za tovrstna potovanja odloča vedno več parov, tudi zaradi našega izbora eksotičnih destinacij (Mauritius, Sejšeli, Francoska Polinezija, Fidži, Maldivi, Tajska, Cookovi otoki, Grenadini, Karibi) pa organiziramo ogromno poročnih potovanj. Tu se je rodila ideja o novi spletni strani, namenjeni prav porokam v eksotičnih in izbranih evropskih destinacijah, poročnim potovanjem in obletnicam porok. Stran je namenjena tudi vsem, ki potrebujejo idejo za posebne, romantične ali luksuzne počitnice ali potovanje. 

Poroka v tujini

Agencija E-Potovanja ima bogate izkušnje z organizacijo sanjskih porok v tujini. Odločite se lahko za civilno poroko, cerkveno poroko ali simbolično poroko. Organiziramo poroke na plaži, v džungli, v romantičnih mestih sveta, poroko na ladji in celo pod vodo.

Poroka je poseben dan v življenju, in marsikateri par se želi poročiti v tujini. Pri tem vam pomagamo v naši agenciji, kjer imamo dolgoletne izkušnje s poročnimi potovanji in porokami v tujini. Organizacijo poroke in ostale priprave prepustite nam, sami pa uživajte v lepših mislih.

Če je poroka že za vami, vas bo morda zanimal ponudba obletnic porok, ki zajema vse od biserne, srebrne do zlate poroke. 

Cerkvena poroka v tujini

Cerkvena poroka z agencijo E-Potovanja je možna v deželah:   Mauritius, St. Lucia, Tobago, Italija, Sejšeli, Cookovi otoki, Švedska.


Civilna poroka

Civilno se lahko z agencijo E-Potovanja poročite v deželah:   Mauritius, St. Lucia, Šri Lanka, Tobago, Havaji, Amerika (New York, Florida), Italija, Sejšeli, Fidži, Cookovi otoki, Grenada, Grčija, Švedska, Francoska Polinezija.

Prav za civilno poroko se odloči večina naših parov, ki jih poročamo v tujini. Pri civilni poroki gre za zakonsko priznani poročni obred, ki ga izvaja matičar ali druga pooblaščena oseba.

Civilne poroke se lahko razlikujejo glede na to, v kateri deželi potekajo, pri vseh pa gre za izmenjavo zaobljub, simbolov in javno razglasitev veljavnosti zakona dveh oseb. Obred poteka po pravilih in predpisih, ki veljajo v državi, kjer se par poroča.

Mnoge države dovoljujejo poroko tudi zunaj matičnih uradov, zato lahko izbirate med zanimivimi lokacijami (poroka na gradu, poroka na plaži, v tropskem vrtu, v džungli, v ledeni dvorani). Obredi ponavadi potekajo v angleščini, včasih pa tudi v lokalnem jeziku. V tem primeru je pri obredu prisoten tudi prevajalec.

Zakaj izbrati nas?

Smo dinamični, prilagodljivi in zanesljivi. Naši agentje imajo ogromno znanje in so pravi leksikon idej in predlogov za vaše potovanje. Izkoristite naše dolgoletne izkušnje in nam zaupajte svoje potovanje. Zavedamo se enkratnosti vsake vaše poti, vaše zadovoljstvo pa je naš edini cilj. Če ste po duši popotnik, si oglejte naša sanjska potovanja. V ponudbi boste našli vse, od potovanj, počitnic za družine do sanjskih počitnic v dvoje. 

galerija