Drumlife Production smo ekipa mladih kreativnih in atraktivnih ustvarjalcev z dolgoletnimi izkušnjami, ki smo se z željo po skupnem uspehu povezali skupaj v eno podjetje. Naše poslanstvo je pisati zgodbe s svetlobo, narisati nasmeške na obraze in prebuditi občutke sreče, ujeti vse pomembne trenutke v brezčasnost, ustvariti spomine življenja in širiti brezpogojno ljubezen. Naše delo je naša strast.

V najboljši kombinaciji vam lahko ponudimo storitev poročne fotografije in videa v enem. Naša ekipa svojo profesionalnost odraža z osebnim odnosom, komunikacijo, odličnim medsebojnim sodelovanjem in dopolnjevanjem tako z znanjem kot tudi opremo, zato naši rezultati lahko dosegajo visok nivo.  

Z našim načinom dela želimo na poročni dan mladoporočencema pričarati nepozabno doživetje, ki si ga bosta zapomnila v najlepši luči. Vse trenutke lovimo spontano in med samim dnevom poskušamo biti čim manj moteči. Nežnost, pristnost in spontanost je tisto, kar opisuje naš slog. Med parom želimo ujeti tista prava čustva in jih zapisati v najlepšo zgodbo, katero bosta s ponosom lahko pokazala svojim otrokom in vnukom. 

Osebni odnos med ekipo in mladoporočencema nam pomeni največ, zato se z vsakim želimo spoznati tudi v živo, poklepetati ob kavici in sestaviti učinkovit plan, ki bo prinesel najboljše rezultate. 

Veselimo se ustvarjanja vajine zgodbe! 

galerija

Drumlife, produkcija, d.o.o.