Ansambel Jodel Express

Igramo raznovrstno glasbo, tako narodno zabavno, kot zabavno. Vse skladbe odigramo »v živo«, brez matric in midi file-ov. V naši skupini se lahko pohvalimo s pevko Brigito Vrhovnik, ki v Sloveniji velja za Kraljico jodlanja.

Skupina Joker

Jokerji smo zabavna in narodnozabavna skupina, ki rada popestri različne priložnosti, kot so poroke (civilni obredi in poročna slavja), obletnice, pikniki, veselice in druge priložnosti, kjer je glasba nepogrešljiv del dogajanja.

Fun Team

DJ za poroko, zasebno in poslovno zabavo, prireditve, piknike, rojstne dneve, … animacija, ozvočenje, osvetlitev in še in še…

Ansambel Poljanšek

V kolikor bi se odločili,da vam Poljanški igramo na vašem dogodku bomo poskrbeli tudi za povezovanje in animacijo na dogodku in poskrbeli,da zabave ne preživi nihče v sede ampak se zabava!

Ansambel Viharnik

Na vaši poročni zabavi poskrbimo za povezovanje, vodenje programa, nevsiljivo animacijo in prijetno komunikacijo z gosti. Po dogovoru, lahko zapojemo ali zaigramo tudi na civilnem ali cerkvenem obredu.

Nejc Trček & Bend

Si želite nekoliko drugačno glasbo na poroki? 🙂 Nekaj modernega, nekaj svežega, nekaj energičnega!

POP DELUXE

Pop Deluxe je skupina štirih glasbenikov iz Kranja in je prava izbira tako za dobro zabavo, kot tudi zgolj za glasbeno kuliso ob raznih večerjah.

Like The Rolling Stones

Like The Rolling Stones niso tipičen tribute band. Bolj kot zunanja podoba in odrska koreografija jim je pomembna glasbena iskrenost in energija ter pristen zvok šestdesetih, kar je v veliki meri posledica bluesovskih korenin, ki si jih prav tako delijo s svojimi vzorniki.